Siste dag i perm

Dette er siste dagen i permisjon før jeg begynner i jobb igjen. Og det har skjedd en del på jobben mens jeg har vært borte. Så på mandag er jeg kontaktlærer plutselig. Det skal bli spennende å finne ut av hvordan det er. Kanskje jeg nå blir en del av hylekoret om skjemaveldet i skolen. Det ligger en del skriftlige vurderinger og venter på meg vet jeg. Eller kanskje jeg blir utslitt og utbrent allerede til sommeren og finner meg noe annet å gjøre i løpet av ferien?

Jeg håper ikke det. Jeg håper at jeg etter jul får en god og lang periode med elevene der vi sammen kan ha litt kontinuitet på jobbinga. Jeg ser frem til å bli godt trent i stasjonsundervisning. Det er vår skoles store satsingsområde i norsk og matte. Jeg har ikke prøvd det og skal nå ha det 4 timer i uka. Det er varierte oppgaver til elevene på deres nivå, og jeg får snakke med elevene i små grupper. Elevene liker denne måten å jobbe på i alle fall. Håper jeg kommer fort inn i det og finner ut av den strukturen det trenger fort.

Så håper jeg det er igjen litt penger på rektors budsjett til et smartboard. Det står høyt opp på ønskelista mi til jul. Jeg er ikke god på tavla nemlig. Krittet og jeg er ikke venner.

Så håper jeg at jeg klarer gymtimene. Det skal også bli stas.

Så det blir norsk, naturfag og gym på meg fremover. Men i noen få timer til skal jeg se på barna mine leke sammen og stikke ut kakemenn med dem. Denne permen skal nytes til siste sekund.

Reklamer

3 responses to this post.

 1. Blir spennende fremover, ingen tvil om det. Og skulle det ikke være mye penger på rektors bord når du i morgen returnerer, kan det jo hende at du kan engasjere klassens små ingeniører i ett prosjekt a la j.c.lee og hans «billige whiteboard/smartboard»… http://www.youtube.com/watch?v=5s5EvhHy7eQ og/eller http://www.ted.com/talks/johnny_lee_demos_wii_remote_hacks.html

  Svar

  • Posted by Kjell on desember 6, 2009 at 23:50

   Det der er mye mer stilig enn jeg klarte å forestille meg faktisk. Skal ikke se bort i fra at jeg plutselig leker ingeniør en dag. Det er jo grunn god nok alene til å forsvare naturfag og all læring egentlig. Stilig altså!

   Svar

 2. I know. Og bare for å understreke at jeg ikke er helt akterutseilt; jeg kom over denne http://open.bekk.no/2009/11/30/bygg-din-egen-elektroniske-smidig-tavle/ på siste delinga til guttorm guru: http://guttorm.hveem.no/blogg/2009/12/bokmerke-denne-veka-weekly-33/

  Tverrfaglig prosjekt for sløyd, ikt og naturfag, kanskje?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: