Endelig padder!

Nå har vi endelig fått ipadene. Vi lærerne var på kurs på fredag for å lære oss litt om verktøyet. Vi ble kjent med puppet pals, garage band, book creator og noen få til. Personlig favoritt var å spille og synge «forever young» med garage band. Vi fikk også innføring i skytjenesten Connect. Den er nødvendig fordi kommunene ikke klarer å lage brukeravtaler med Apple, Google og dropbox som tar vare på sikkerheten til lagring av elevarbeider. Der har Connect funnet sin plass. Det er en skytjeneste med noen funksjoner man også finner i sosiale nettverk.
Jeg er usikker på om man burde jobbe med å komme rundt gammeldags regelverk eller jobbe med forandre det. Det er uansett ikke aktuelt å ta den kampen nå. Nå skal det jobbes intensivt for å få mest mulig ut av denne perioden vi har paddene. Så skal jeg mene litt sterkere senere.
Jeg vil bare gi honnør til rektor som har hørt på våre ønsker og kjøpt inn ekstra padder så vi har en til hver elev. Det kommer til å gjøre denne tiden mye bedre og lettere.
Nå er det bare om å gjøre å ikke skuffe elevene og oss selv.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: